Oglašavanje

Želite se oglašavati na portalu www.give-me-art.com? Na pravom ste mjestu!

Oglasne prostore možemo Vam ponuditi u nekoliko varijanti koje ćete pronaći u nastavku. Ukoliko imate drugačiji zahtjev ili ideju, javite nam se sa svojim prijedlozima, a vaše ćemo ideje razmotriti i javiti Vam se u najkraćem mogućem roku s našim sugestijama kako bismo Vaše zahtjeve što uspješnije pretvorili i u Vašu korist.

Ponuda oglasnih prostora

  1. Banneri – oglašavanje putem bannera (slikovnih oglasa koji vode direktno na Vaše web stranice) koji se prikazuju na naslovnoj stranici i na svim ostalim stranicama i člancima portala
  2. Najave – oglašavanje u rubrici najave daje Vam mogućnost da posebnim korisničkim sučeljem (vrlo jednostavnim za korištenje) sami postavljate najave svih događaja koje organizirate. Ova oglasna jedinica predviđena je za sve oglašivaće koji se bave organiziranjem bilo kakvih skupova ili događaja, kao što su galerije, muzeji, organizatori festivala ili koncerata i slično.
  3. Reklamni članak – oglašavanje putem reklamnih članaka idealan je i jedinstven način oglašavanja ukoliko se bavite djelatnostima kao što su urari, restauratori, uramljivaći, ali i ukoliko želite predstaviti određenu instituciju kao što je galerija, škola, muzej… Ovim načinom oglašavanja dobivate članak koji će biti smješten u kategoriji na našim stranicama kojoj Vaša djelatnost pripada. Na primjer, želite predstaviti novootvorenu galeriju “Sebastijan” u Jurišićevoj ulici broj 5, Vaš će reklamni članak biti smješten u kategorijama: INSTITUCIJE ⇒ MUZEJI I GALERIJE ⇒ GALERIJA SEBASTIJAN U JURIŠIĆEVOJ ULICI BR. 5. Također, Vaš će članak biti zaljepljen na prvu stranicu kategorije kako se za svo vrijeme oglašavanja nebi izgubio među drugim člancima.

Kontaktirajte nas

Za sve upite molimo Vas da nam se javite putem ove kontakt forme, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku od najviše 48 sati.

Oglašavati se mogu svi poduzetnici i pružatelji usluga koji posluju na pošten i legalan naćin. Govor mržne, prevaru, te ilegalne i ne zakonite radnje ne podržavamo i ne dozvoljavamo u našim oglasnim prostorima.

Ukoliko se želite oglašavati na portalu www.give-me-art.com na bilo koji od navedenih naćina ili pak na bilo koji drugi naćin koji ovdje nije naveden, a ne posjedujete web stranicu na koju ćemo preusmjeriti naše posjetitelje, obratite nam se s povjerenjem i pošaljite upit s napomenom za izradu web stranice.