O nama

O nama

Internet portal GiveMeArt nastao je u želji da predstavimo nepoznate informacije o značajnim osobama / mjestima / kulturnim dobrima / institucijama i ostalim znamenitostima grada Zagreba, a povremeno i šire. Iako je 99% naših članaka posvećeno gradu Zagrebu, zadržavamo 1% rezerve da Vam predstavimo i pokoju zanimljivost iz drugih krajeva lijepe naše.

U želji da Vam predstavimo “nepoznato o poznatome” obrađujemo i veliki broj općenitih povjesnih znamenitosti, zanimljivosti i ličnosti vezanih za Zagreb. Osim “poznatog o nepoznatom” na našim stranicama nalaze se sve teme koje smatramo da su stvar opće kulture jedne Zagrepčanke ili Zagrebčanca.

Materijali

Članci

Svi članci koji su objavljeni na portalu www.give-me-art.com su provjerene povijesne činjenice. Članci su unikatni i djelo su renomiranih hrvatskih povjesničara, povjesničara umjetnosti, umjetnika, likovnih kritičara i kulturnjaka. Zabranjujemo korištenje naših autorskih članaka u svrhu ostvarivanja osobne promocije ili dobiti. U svrhu prezentacija, seminara, referata i sličnih namjena bit će nam zadovoljstvo da koristite naše članke.  

Fotografije

Fotomaterijali koji su objavljeni podijeljeni su s pretraživačkih mreža i nisu naše vlasništvo već su vlasništvo njihovih autora. Sve fotomaterijale koje posjetitelji preuzmu ili na bilo koji način upotrijebe za svoju upotrebu ili ostvarivanje osobne koristi, čine na vlastitu odgovornost.

Komentari

Autori svih komentara na portalu www.give-me-art.com su isključivo posjetitelji odnosno čitatelji stranica. Zabranjujemo govor mržnje, vrijeđanje na bilo kakvoj osnovi, političke polemike, svađu, promidžbu i slično. Svi komentatori koji neće održavati norme kulture biti će trajno suspendirani, odnosno više neće moći pristupiti portalu.

Dijeljenje sadržaja

Ukoliko želite podijeliti sadržaj putem društvenih mreža, internetskih kanala, aplikacija ili na bilo koji drugi način, osječajte se slobodno podijeliti linkove portala ili postova s drugim korisnicima interneta. Ukoliko koristite naše članke u drugim medijima, molimo da kao izvor informacija navedete internet adresu adresu www.give-me-art.com. 

Privatnost

Podatci koje ostavljate za registraciju na portalu ili za primanje newslettera, koriste se isključivo za potrebe korisničkih profila posjetitelja i za slanje novosti na e-mail adrese korisnika newslettera. Svi podatci koji su unešeni u sustav portala www.give-me-art.com neće se koristiti, proslijeđivati  ili zloupotrebljavati u bilo koje svrhe, već ostaju iskljućivo vlasništvo posjetitelja pojedinaca koji su podatke i unijeli.

Kolačići

Naše internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranice www.give-me-art.com.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati  tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.